HondenPage baasje monique van der kolff

Over monique van der kolff

honden foto van monique van der kolff Ik ben Monique.
Ik heb twee honden ,een Bracco Italiano van vieren half en een Barbet(franse waterhond)van 4 maanden.Mijn Bracco is drachtig en uit dit nest zal ik een pup aanhouden.Ik heb al zolang ik me kan herrineren honden gehad van verschillende rassen.
Mijn eerste 2 honden waren poedels omdat ik astmatische bronchitus had was dit het enige ras wat ik mocht hebben.Daar ben ik inmiddels overheen gegroeit en heb inmiddels 2x een engelse bulldog,2x een shih tzu en twee keer een bull terrier gehad.De Bullterrier blijft mijn grote liefde maar na de laatste bull kies ik nu toch voor makkelijker opvoedbare honden en voor mij zijn dit de ideale honden.
Siena is een Bracco die we (toevallig)tegenkwamen in Italie en voor ons onze eerste jachthond.Wat een geweldig lief ras is dit.En Uggs is onze Barbetpup een lekkere bruine krullebol die erg lijkt op een Labradoodle.Heeft de inteligentie van een poedel en ,de vacht dus verhaart niet.Ik ben nog een beetje aan het uitvogelen hoe dit allemaal werkt ik heb wel regelmatig op dit forum zitten kijken maar weet dus nog niet echt hoe het werkt.

Krabbels aan monique van der kolff

honden page profiel Ellen, Saar & GaiaEllen, Saar & Gaia schreef om 23 maart om 19:59
Hoi Monique, leuk om je hier te zien. Ben een tijdje niet meer op hondenpage geweest en zie in een keer heel veel Bracco's hier. gr. Ellen

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

monique van der kolff heeft 15 ontvangen.

Berichten en online status
monique van der kolff was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 1 uur, 19 minuten, 15 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^